Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28920 45380
en

gr
de
 
 
 
Κάντε την κράτηση σας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δραστηριότητες
 

Εκδρομές
Οι εκδρομές πραγματοποιούνται επί το πλείστον με συνοδούς αλλά μπορείτε με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου ή με τη χρήση των μέσων μεταφοράς να τις κάνετε και μόνοι σας παίρνοντας πληροφορίες από εμάς. Οι καυτοί προορισμοί είναι το φαράγγι της Σαμαριάς, το φαράγγι του Ίμβρου, οι αρχαιολογικοί τόποι της Φαιστού και της Κνωσού.

Κατάδυση - Ψαροτούφεκο
Μια απόδραση στα καθαρά νερά του Κομμού, των Ματάλων και της Κόκκινης Παραλίας με ασφάλεια πάντα είναι κάτι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Οικολογία
Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις εκπαιδευτικές εκδρομές τον Άρχελων στον Κομμό όπου υπάρχει ένα καταφύγιο για τις θαλάσσιες χελώνες.

Ιππασία
Σε απόσταση μόνο 3χμ από τα Μάταλα διοργανώνονται περίπατοι και βόλτες με άλογα στα ωραιότερα μέρη του χωριού.

Περπάτημα

Για όσους λατρεύουν την πεζοπορία και τα αξιοθέατα όπου μόνο με τα πόδια πηγαίνοντας μπορεί κανείς να τα δει οι επιλογές είναι άφθονες. Ρωτήστε μας για πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Πολιτισμός
Για τους λάτρεις του πολιτισμού, υπάρχουν μουσεία και παγκοσμίως γνωστοί αρχαιολογικοί χώροι, όπως είναι το παλάτι του βασιλιά Μίνωα στην Κνωσό, οι αρχαίοι τάφοι της Φαιστού και οι αρχαιολογικοί χώροι της Γόρτυνας. Επίσης η ιερά Μονή της Καλυβιανής και η Αγία Τριάδα.

 

 
FRAGISKOS HOTEL © 2011 Matala 70200, Crete, Greece Tel: +30 28920 45380 Fax: +30 28920 45728 E-mail: fragiskosreservations@gmail.com
Σχεδιασμός - ανάπυξη ENTERCITY